Yläkaupungin Yön tukikeikan ohjelma nyt julkaistu – lavalla mm. Kissa ja Are!

20.3.2024

Yläkaupungin Yön tukikeikan ohjelma on nyt julkaistu! Keikka järjestetään Tanssisali Lutakossa lauantaina 27.4. yhteistyössä Jyväskylän Elävän Musiikin Yhdistyksen eli Jelmu ry:n kanssa.

Illan esiintyjiä ovat räppiskenen konkari ja KPC-kollektiivin perustajajäsen Are, Yläkaupungin Yön tämänvuotiseen kissateemaan hyvin istuva 70-lukuista glam-estetiikkaa tihkuva rockyhtye Kissa, jytäkolmikko Jukka Nousiainen Trio, tuoreempaa mutta vahvasti 90-luvun hip hopista vaikutteita ottanutta rap-osaamista edustava Jay L sekä Näkymättömät, joka esittää äänirunoteoksensa ”Yö voittaa, häviän”. Livekeikkojen väleissä levyjen soitosta vastaavat DJ:t Sigfrid, R2ISDJ2, Puntti ja Salmelan Muovisorvaamo. Kaikki artistit Kissaa lukuun ottamatta ovat jyväskyläläisiä tai jyväskyläläistaustaisia. Illan tuotot ohjataan Yläkaupungin Yö ry:lle.

TAPAHTUMA FACEBOOKISSA

Ovet Lutakkoon avautuvat klo 19 ja ohjelmaa riittää aina keskiyöhön asti. Ikäraja keikalle on K-18. Liput maksavat 20€ ja ovat myynnissä Lutakon nettisivuilla sekä Lippupisteessä.

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ

Kuva: Aino Pekkarinen

Keikalle tulee myyntiin myös Yläkaupungin Yön tukituotteita! Myynnissä on festaripaitoja kolmessa eri värissä sekä kangaskasseja. Tukituotteiden grafiikat on suunnitellut Anniina Lius.

Tukikeikan graafisen ilmeen ja artikkelikuvan on suunnitellut Jelmun graafikko Ville Angervuori.