Toivolan Kesän Keskiviikoissa tapahtuu 7.6.-2.8.

7.6.2023

Yläkaupungin Yö tuottaa Toivolan Vanhalle Pihalle ohjelmaa kesäkuun alusta elokuu alkuun aina keskiviikkoisin. Toivolan Kesän Keskiviikoissa nähdään monipuolista ohjelmaa lastenteatterista yläkaupunkifolkkiin ja kansanmusiikista Jytää ja Iskelmää -juhannustansseihin.

Lastentaikuri Herra Edvard Hölynpöly

Keskiviikkojen karkeloinnit alkavat 7.6. klo 16.30, kun lastenteatteri Pikku-Sohvi tuo musiikkinäytelmänsä Hyvää yötä, Herra Hakkaraisen Toivolan ulkolavalle. Kello 17.00 alkaen perheen pienimpiä viihdyttää lastentaikuri Herra Edvard Hölynpöly.

Jos missasit ensimmäisen Toivolan Kesän Keskiviikon, niin ei hätää, ensimmäisen tapahtumapäivän Herra Hakkaraisen ja kokoperheen ohjelma nähdään uusintana heti seuraavalla viikolla 14.7.

Jytää ja iskelmää, kuva Aliina Ruuttunen.

Tapahtumiin on muutoin vapaa pääsy, mutta Jytää ja Iskelmää -juhannustansseihin keskiviikkona 21.6. on viiden euron pääsylippu, joka on saatavilla ennakkoon Yöshopista ja tapahtumailtana portilta jos lippuja riittää.

Voit varmistaa sisäänpääsysi ainutlaatuiseen Toivolan tunnelmallisessa miljöössä tanssitaviin jytäbileisiin ostamalla lipun ennakkoon Yöshopista.

Yläkaupungin Yön tuottamasta ohjelmasta voi nauttia Toivolan Vanhalla Pihalla aina keskiviikkoon 2.8. asti. Koko ohjelma julkaistaan piakkoin Tapahtumat-sivulle.