Toripaikkahaku ja vapaaehtoishaku auki – tule mukaan

6.3.2023

Toukokuu tulee, oletko valmis? Kevätjuhlaamme kaivataan useita ihania tovereita yhdessä tuottamaan Suomen parasta ilmaisfestaria 26.-28.5.2023! Vapaaehtoisten arvokasta työpanosta kaivataan monenmoisessa tehtävässä kuten esimerkiksi: viestintä, somistus, siivous, roudaus, tekniikka, liikenteenohjaus, infopiste… Siispä vähän jokaiselle jotakin. Vapaaehtoispanosta tarvitaan niin ennen festivaalia, kuin sen aikanakin. Täytä vapaaehtoishakemus ja olemme yhteydessä sinuun piakkoin!

Vapaaehtoispanoksesta kiitoksena kaikille vapaaehtoisille järjestetään festivaalin jälkeen karonkka, jossa juhlitaan, syödään, juodaan ja rentoudutaan yhdessä. Vapaaehtoisista pidetään vuoroissaan hyvää huolta. Me ruokimme ja hellimme heistä jokaista tarpeen mukaan, emmekä jätä ketään oman onnensa nojaan. Vaativamman vapaaehtoistyöpanoksen antavia yritämme helliä erityisesti esimerkiksi yhteistyökumppaneiden tuotteilla. Voit hakea mukaan oman makusi mukaan isoin tai pienin voimin.

Vapaaehtoistöistä saa halutessaan myös työtodistuksen. Vapaaehtoistyöt Yössä sopivat hyvin kaiken ikäisille festivaaleista kiinnostuneille iloisille höpönassuille! Lisätietoja saa pyytäessä.

Linkki formsiin: https://forms.gle/7tZU49HvCAUwn7Ma9

Myös Yläkaupungin Yön torialueelle etsitään nyt torimyyjiä, käsityöläisiä ja järjestöesittelijöitä!

Seminaarinkatu täyttyy festivaalin lauantaina 27.5.2023 toripaikoista, joissa yritykset, seurat, yhdistykset, tai lähes kuka vaan voi tulla myymään ja markkinoimaan omaa tuotettaan ja toimintaansa! Täytä Yläkaupungin Yön toripaikkahaku ja voit päästä näkyville festivaalien vilkkaimmalle kadunpätkälle!

Yläkaupungin Yön torialueilla on mahdollista myydä ja esitellä omia tuotteitaan. Lisäksi torille voi tulla esittelemään yhdistyksen, yrityksen, harrastusjärjestön tai melkeinpä minkä tahansa järjestäytyneen tai järjestäytymättömän ryhmän toimintaa. Paikkoja on tarjolla rajallisesti ja alueiden järjestelyistä päätetään hakemusten pohjalta. Hakijoihin ollaan yhteydessä mahdollisimman pian.

Linkki formsiin: https://forms.gle/oLzVwEG82N4PNsxi7

Lisätietoja sähköpostilla: [email protected]

 

Kuva: Riku Luomaa