Yläkaupungin Yön esiintyjähaku on avattu! Myös festarien teema on julkaistu

20.2.2023

Yläkaupungin Yö 2023 järjestetään 26.–28.5.!

Odotettu esiintyjähaku on nyt avattu. Voit täyttää oman kokoonpanosi tiedot lomakkeeseen, ja saatatte päästä osaksi Yön monipuolista kattausta! Yläkaupungin Yö tunnetaan monitaiteisuudestaan, joten olemme kiinnostuneet kaikenlaisista esiintyjistä ja esityksistä, oli vahvuutesi sitten kurkkulaulu tai vaikkapa ilmapalloeläimet. Myös puheohjelma ja liikunta ovat tervetulleita osia tapahtumaamme.

Koska esiintyjiä ja tapahtumapaikkoja tulee tänäkin vuonna olemaan runsaasti, eduksi valinnoissa katsotaan se, että esiintyjäryhmä pystyy toteuttamaan teknisen tuotantonsa itse, tai muuten kevyellä kalustolla.

Esiintyjähaun lomake on auki festivaaliin saakka, mutta ohjelmaa aletaan jo kasaamaan, joten suosittelemme hakulomakkeen täyttöä pikimmiten!

Perinteeksi muodostuneeseen teemakilpailuun tuli nelisenkymmentä ehdotusta, joista kunniamaininnan ansaitsevat Hylakaupungin Yö, Keskiaikainen Kidutusleiri ja kisassa pitkälle päässyt, tuotantotiimin sydämet sulattanut Kissat. Teemakisan ehdotukset olivat monipuolisia ja kekseliäitä, mutta yksi teema vei voiton.

Yläkaupungin Yö saapuu tänä vuonna kaupunkiin tuoden uudelleensyntymän ja alkavan kesän ilosanomaa teemallaan Kevätjuhla.

Mitä kevään juhliminen merkitsee sinulle? Millaisia mielikuvia kevätjuhlat tuovat mieleesi?

Kuva Maija Korkalainen