Leffapiknik & Yön Ystävämyynti! (UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ 24.8.)

8.8.2022

Lounaispuiston Kesän tapahtumakokonaisuus tarjoaa monipuolista koettavaa vielä elokuun ajan. Ohjelmiston loppusuoralla nähdään muun muassa perinteikäs leffapiknik joka täyttää Lounaispuiston lämpimällä loppukesän tunnelmalla keskiviikkona 17.8.

Ohjelman avaa DJ Korvakalevi tunnin mittaisella musiikkisessiolla kello 21 ja ilta jatkuu itse elokuvalla kello 22. Illan elokuvana nähdään Céline Sciamman uusin mestariteos Maja lapsuuden reunalla.Tapahtumaan on vapaa pääsy joten tulehan paikalle!

Leffapiknikillä evästarjonnasta vastaa kahvila-auto Café Nisu ja paikalla on myös Yläkaupungin Yön Ystävämyyntikoju jo kello 20. Ystävämyynnissä on tarjolla Yön oheistuotteita tarjoushinnoin ja Yön jäsenille vieläkin edullisemmin, kuten T-paitoja ja kangaskasseja hintaan 10 euroa, jäsenille 8 euroa ja hupparit 40 euroa, jäsenille 35 euroa ja paljon muuta.

Ystävämyynnissä voit myös liittyä Yön jäseneksi, maksaa tämän vuoden jäsenyytesi (vähintään 5 euroa) tai vapaavalintaisen kannatusmaksun jos haluat tukea yhdistystä aineettomasti.

Katso lisätiedot ohjelmasta ja muista tapahtumista tapahtumat-sivulta.