Paluu Yöhön: kuvapoiminnat parhaalta kaupunkifestivaalilta

21.6.2022

Kuukauden päivät on ehtinyt vierähtää siitä kun 30-vuotista taivaltaan juhlistava Yläkaupungin Yö polkaisi festarikesän käyntiin isolla vaihteella.

Upealla ja tapahtumantäyteisellä festivaalilla koettiin paljon unohtumattomia ja historiallisiakin hetkiä, jotka varmasti jäävät elämään niin paikalla olleiden mieliin kuin ikonisen kaupunkitapahtuman historiaan.

Vielä iso kiitos esiintyjille, tapahtumapaikoille, kaikille yhteistyökumppaneille, yötyöläisille sekä kaikille festarikävijöille joita riitti niin että vuodesta 1992 järjestetyn tapahtuman kävijäennätykset kirjoitettiin komeasti uusiksi.

Erityiskiitos vapaaehtoisille valokuvaajille joiden ansiosta juhlavuoden ainutlaatuiset festaritunnelmat saatiin jälleen ikuistettua. Tähän artikkeliin olemme poimineet kuvista parhaat päältä joiden siivittämänä voi vielä antautua festarihumun vietäväksi.

Lisää fiilistelyä on julkaistu tänään Yläkaupungin Yön Instagram-kanavalla, kun ensimmäinen Safiran tähdittämä ja Video Kallialan  taituroiman festivaalin aftermovien tiiserin muodossa. Juhannuksen jälkeen on luvassa KPC-tiiseri ja heinäkuun alussa koko pätkä julkaistaan Yläkaupungin Yön Youtube-kanavalla.

Festarikesä jatkuu kuumana ja myös Yläkaupungin Yö jatkaa toimintaansa kesän ja syksyn aikana muun muassa Lounaispuiston kesän tuottajana. Yön jäsenille on loppukesästä luvassa pientä ohjelmaa joten muista laittaa jäsenasiat ja varusteet kuntoon.