Järjestä tapahtuma kävelykeskustassa – Jyväskylä ja Yläkaupungin Yö etsivät uusia tapahtumanjärjestäjiä

28.3.2022

Jyväskylän kaupunki etsii yhteistyössä Yläkaupungin Yön kanssa aktiivisesti uusia tapahtumanjärjestäjiä kaupungin sydämenä sykkivään kävelykeskustaan. Kaupunkikeskusta on tärkeä osa Jyväskylän identiteettiä ja koko kaupungin käyntikortti. Kaupunki tarjoaa mielenkiintoisille tapahtumakonsepteille kaupunkitilaa ja kävelykadun promootiopaikat veloituksetta käyttöön. Aktiiviset ja toiminnalliset tapahtumat, myynti- ja markkinointitapahtumat sekä nopeasti toteutuvat pop-upit sopivat hyvin kävelykadulle.

Tapahtumanjärjestäjä voi esimerkiksi markkinoida vaikka omaa urheilutapahtumaa, festivaalia, teatteriesitystä, järjestön toimintaa tai kehittää kokonaan oman tapahtumakonseptin. Mukaan valitulla järjestäjällä on mahdollisuus myydä saamiaan promootiopaikkoja eteenpäin.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään kevään, kesän tai syksyn aikana tapahtuman kävelykeskustassa, täytä hakulomake ja tapahtumanhankintakampanjaa koordinoivan Yläkaupungin Yö ry:n tuotantotiimi ottaa sinuun yhteyttä.

Linkki hakulomakkeeseen

Mikäli sinulla on tapahtumalle idea, ja olet valmis työskentelemään sen eteen, mutta ei mahdollisuutta tuottaa kaikkia tapahtuman sisältöjä yksin, niin tapahtumahankintakampanjan puitteissa on myös mahdollista suunnitella yhdessä muiden muiden järjestäjien kanssa pienemmistä tapahtumista koottava isompi kokonaisuus.

Lisätietoja tapahtumanhankintakampanjasta:

Satu Warén, tuottaja, Yläkaupungin Yö ry
[email protected]
045 313 3850

Marko Kainulainen, toiminnanjohtaja, Yläkaupungin Yö ry
[email protected]
044 236 8917