Juhlavuoden Yläkaupungin Yöhön etsitään vapaaehtoisia!

15.3.2022

Kiinnostaako työskentely Yläkaupungin Yössä monipuolisissa festivaalituotannon tehtävissä?

Vapaaehtoishaku on nyt auki ja tarjolla on tehtäviä esimerkiksi valo- ja videokuvaamisessa, asiakaspalvelussa, ääni- ja valotekniikassa, roudauksessa ja siivoamisessa. Kaikkiin tehtäviin on mahdollista tulla hyvin monenlaisilla taustatiedoilla ja -taidoilla, tärkeintä on motivaatio ja halu tehdä sekä oppia. Työtehtävät ja aikataulut ovat myös soviteltavissa kiinnostuksesi mukaisesti.

Vapaaehtoisena tulet olemaan korvaamaton osa tämän avoimen ja suuren ilmaistapahtuman rakentamista! Tänä vuonna on festivaalin 30. juhlavuosi, joten kaikki apukädet otetaan ilolla vastaan. Luodaan yhteisen työn tuloksena ennennäkemättömän hieno festariviikonloppu!

Mitä ikinä päädyt vapaaehtoisena tekemään, pääset osaksi mahtavaa tekijäporukkaa. Korvaukseksi työstä saat päivittäistä purtavaa, työtodistuksen ja mahdollisuuden osallistua karonkkaan, jossa juhlistamme yhdessä onnistuneita festareita!

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä hakulomake täältä.

Artikkelikuva: Noora Haukkala