Yläkaupungin Yön Torialueet tulevat taas – haku myynti- ja esittelypaikoille on nyt auki!

4.3.2022

Yläkaupungin Yössä pääsee taas tänä keväänä kokemaan markkinahumua, kun festarin Torialueet palaavat juhlavuoden kunniaksi entistä laajempana.

Torialue järjestetään perjantaina 20.5. Kävelykadun yläpäässä, lauantaina 21.5. perinteiseen tapaan Seminaarinkadun varrella ja lauantaiaamupäivän aikana myös Mäki-matin perhepuistossa on muutamia toripaikkoja.

Yläkaupungin Yön Torialueilla on mahdollista myydä ja esitellä omia tuotteitaan. Lisäksi Torille voi tulla esittelemään yhdistyksen, yrityksen, harrastusjärjestön tai melkeinpä minkä tahansa järjestäytyneen tai järjestäytymättömän ryhmän toimintaa. Paikkoja on tarjolla rajallisesti ja alueiden järjestelyistä päätetään hakemusten pohjalta.

Huom. tänä vuonna myös käsityö- ja taidemyynti (aiemmin tunnettu nimellä Arts&Crafts) on osana muuta Torialuetta, eikä siihen ole erillistä hakua.

Tori on festivaaliviikonloppuna 20.-21.5.2022 avoinna asiakkaille seuraavasti:
pe 20.5. Kävelykadun yläpään tori klo 14–20
la 21.5. Seminaarinkadun tori klo 14–01
la 21.5. Mäki-matin perhepuistossa ohjelmaa ja muutama toripaikka klo 10–13

TORIPAIKKOJEN HAKULOMAKKEEN PÄÄSET TÄYTTÄMÄÄN TÄÄLTÄ.

Kaikkiin paikkoja hakeneisiin ollaan yhteydessä mahdollisimman pian.

Järjestöjen esittelypaikoista peritään pieni korvaus kuluihin (sähköön, alueen lupiin, yms.) ja myyntipaikoista myynnin laajuuden mukaan suurempi osallistumismaksu. Maksun tarkka suuruus sovitaan yhdessä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Artikkelikuva: Saija-Riina Harju