Yläkaupungin Yön esiintyjähaku on auki – kaikkien aikojen festarikesä avataan Jyväskylässä 20.–22.5.!

17.2.2022

Monitaiteisen ja pääsymaksuttoman Yläkaupungin Yön 30-vuotisjuhlafestivaalin esiintyjähaku on käynnistynyt 17.2.2022. Hakulomake on auki aina festivaaliin saakka, ja ohjelmistoa saatetaan täydentää vielä myöhemmin keväällä, mutta hakemuksen kanssa ei kannata aikailla. Ohjelmistoa kasataan sitä mukaa kun sopivia hakemuksia tulee.

Hakulomakkeeseen pääset TÄSTÄ.

Torimyyjien ja vapaaehtoisten haut aukeavat maaliskuussa.

Festivaalin tapahtumapaikkoja on ympäri Jyväskylää ja ympäri vuorokauden, painottuen Yläkaupungille ja Seminaarinmäen ympäristöön iltapäivästä aamuyöhön. Tapahtumalla on laaja kävijäkunta lapsista ja ikäihmisiin.

Ohjelmistovalinnoissa eduksi voidaan katsoa esitykset, jotka pystytään toteuttamaan kevyellä kalustolla tai joihin esiintyjäryhmän on mahdollista itse toteuttaa tekninen tuotantonsa.

Yläkaupungin Yössä on viime vuosina nähty muun muassa tanssia, teatteria, elokuvia, performansseja, luentoja, kuvataidetta, elävää musiikkia, sanataidetta, työpajoja, lastenohjelmaa, pelejä ja liikuntaa. Suhtaudumme myönteisesti myös uusiin ja yllättäviin ohjelmaehdotuksiin.

Jos haluat järjestää festivaalille laajemman tai oman ohjelmakokonaisuutesi, olla mukana tapahtumapaikkana tai tehdä muunlaista yhteistyötä, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Esiintyjähakulomake löytyy upotettuna myös Artisteille-sivulta.

Artikkelikuva: Saara Sund