Hae Yläkaupungin Yön some- ja markkinointitiimiin!

27.1.2022

Pysyykö puhelin kädessä? Kiinnostaako kuvankäsittely? Oletko meeminero, jolta puuttuu vain vetovoimainen kanava? Osaatko ottaa tapahtumakuvia tai haluatko kehittyä siinä? Kiinnostaako some tai kokemus markkinoinnista?

Yläkaupungin Yö etsii hyviä tyyppejä 30-vuotisjuhlavuoden some- ja markkinointitiimiin.

Järjestämme 20.–22.5.2022 upean kaupunkifestivaalin ja arviolta 50 muuta tapahtumaa kuluvan vuoden aikana.

Some- ja markkinointitiimiin on mahdollista liittyä muiden hommien ohessa, tai hakeutua esimerkiksi työkokeiluun tai suorittaa oppilaitoksesi työharjoitteluna. Tiimiin voi osallistua kevätkaudeksi, kesäksi tai tulevan syksynkin ajaksi.

Jos kiinnostuit, niin laita laita yksityisviestiä Yön somekanavissa tai sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Artikkelikuva: Heli Oksanen