Yläkaupungin Yön harjoittelijahaku on auennut

12.8.2021

Yläkaupungin Yö etsii työharjoittelijoita mukaan tuottamaan kaupunkifestivaalin 30-vuotisjuhlatapahtumaa. Harjoittelijahaku on auki helmikuulle 2022 asti. Harjoittelupaikkoja on myös syksylle 2021, mutta voit hakea jo nyt kevään 2022 harjoittelupaikkoja, joita täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Pääsymaksuton ja monitaiteinen Yläkaupungin Yö täyttää 30 vuotta keväällä 2022 ja juhlavuosihanke käynnistyy syksyn 2021 aikana.

Haemme harjoittelijoita muun muassa someviestintään, graafiseen suunnittelun avuksi, tapahtumien tuottamiseen ja vapaaehtoisten koordinointiin. Voit olla minkä tahansa alan opiskelija, vastavalmistunut, työtön tai täydentää osaamistasi oman toimen ohella. Yläkaupungin Yön hommiin on mahdollista hakeutua myös TE-palveluiden työkokeilun tai palkkatuen kautta.

Tärkeintä on motivaatio, into ja halu rakentaa yhdessä yhtä maan suurimmista ja vanhimmista kaupunkifestivaaleista kohti juhlavuoden tapahtumaa.

Hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

Yhteydenotot / lisätietoa:

Marko Kainulainen
Toiminnanjohtaja
+358 44 236 8917
[email protected]

Artikkelin kuva: Ville Kotimäki