Tule ja osallistu – Yläkaupungin katujuhlat lauantaina 7. elokuuta

21.7.2021

Lauantaina 7. elokuuta järjestetään koko Yläkaupungin yhteiset katujuhlat Kauppakadun yläpäässä. Tapahtuman idea lähti Yläkaupungin uuden seinämaalauksen juhlistamisesta ja sen toteuttamiseen voivat osallistua kaikki halukkaat!

Katujuhlia juhlitaan kello 11–15, ja luvassa on ainakin myyjille ilmainen katukirppis, DJ-musiikkia ja Jaakko Valon suunnitteleman Seinäaate-teoksen virallinen julkistaminen juhlapuheineen.

Onko sinulla ehdotus ohjelmaksi, kenties jokin koko perheelle sopiva esitys tai aktiviteetti, tai haluat auttaa järjestelyissä? Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Tapahtuman tarkoituksena on aktivoida lähialueen asukkaita ja yrittäjiä, ja alueen kauppiaiden toivotaan levittäytyvän päivän aikana liikkeidensä ulkopuolelle esittelemään tuotteitaan.

Kirpputorimyyjiltä ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Myyntipöytä tai viltti on tuotava itse ja se on asetettava sopivaan paikkaan kävelytien puolelle. Lisäinfoa saa paikan päällä Yläkaupungin Yön infoteltalta.

Tapahtumassa on myynnissä myös Seinäaate-kangaskasseja, joiden tuotot menevät lyhentymättöminä taideteoksen kustannuksiin.

Tapahtumaa järjestetään talkoovoimin yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

Tapahtuman tietoja päivitetään Yön verkkosivujen Ohjelma-osioon sekä Facebookin tapahtuma-sivulle.

Artikkelin kuvat Aurora Weijo ja Tuomas Hokkanen.