Yläkaupungin Yö on avannut oman verkkokaupan – uusia tuotteita myynnissä!

10.6.2021

Yläkaupungin Yö on avannut oman verkkokaupan, kauppaan pääset ylälaidan valikosta kohdasta ”Shop” tai uuteen välilehteen klikkaamalla TÄSTÄ.

Voit tilata nyt Yön tuotteet, kuten t-paidat ja kangaskassit, kätevästi netistä. Voit valita postituksen tai noudon Yön toimistolta. Yläkaupungin Yön tuotteita on myynnissä kesän aikana myös Lounaispuiston kesän tapahtumissa!

Yö Shopiin on lisätty tänään myös ainutlaatuinen tukituote, jolla kerätään varoja Yläkaupungille maalattavaan uuteen seinämaalaukseen nimeltä Seinäaate, joka valmistuu tänä kesänä Kulmakartanon keskustan puoleiseen päätyseinään. 88 väriruudusta koostuvan maalauksen ja sen pohjalta tehdyn kangaskassin on suunnitellut kuvataiteilija Jaakko Valo. Seinäaate muodostaa näyttävän kokonaisuuden tien toisella puolella olevan vuonna 1987 Kauppakatu 5:n seinämaalauksen kanssa, joka on niin ikään Valon suunnittelema. Yläkaupungilta löytyy myös kolmas Valon teos vuodelta 1991 osoitteesta Kauppakatu 11.

Seinämaalauksen rahoituksesta puuttuu vielä iso palanen ja Yläkaupungin Yö kantaa kortensa kekoon tukituotteen avulla. Voit tukea taideteoksen valmistumista nappaamalla kangaskassin omaksesi ja Seinäaate -kangaskassin tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä taideteoksen kuluihin. Voit seurata maalausurakan etenemistä myös Yön somekanavissa!

Yläkaupungin Yön Shopin tuotevalikoima laajenee vielä kesän aikana entisestään.