Lounaispuiston kesä tarjoaa tanssia, elokuvaa, DJ-piknikin ja paljon muuta – Yläkaupungin Yö mukana tuottamassa monipuolista ohjelmatarjontaa

28.5.2021

Lounaispuiston kesän ohjelmistosta pääset nauttimaan ilmaiseksi, lukuun ottamatta Jyväskylän Kesän Puistojuhlia 8.–9.7.2021.

Lounaispuiston kesä tarjoaa elävää kulttuuria 3.6.–18.8.2021 yhteensä 15:nä päivänä. Lounaispuiston kesässä kävijöitä viihdyttävät muun muassa Puistotanssit, Mikko Alatalon tähdittämä yhteislaulutilaisuus 22.7., suosittu Jytää ja iskelmää -klubi 23.6., paikallisia bändejä esittelevä lauantaina 10.7. Lounaispuisto Live! ja elokuun DJ-piknik sekä Leffapiknik.

Kuva Saara Sund.

Useampana tapahtumapäivänä Lounaispuistosta löytyy myös Yläkaupungin Yön infoteltta, mistä saat lisää tietoa kyseisen päivän tai myöhemmistä kesän ohjelmista. Teltalta voit ostaa myös Yläkaupungin Yön suosittuja tuotteita t-paidoista kangaskasseihin.

Yläkaupungin Yö tuottaa Lounaispuiston kesää yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa. Lounaispuiston kesän ohjelmistosta vastaavat osaltaan myös Keski-Suomen Tanssin Keskus, Jyväskylän Kesä ja Keski-Suomen elokuvakeskus.

Katso Lounaispuiston kesän koko ohjelmisto osoitteessa:

www.visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa/

Tulethan paikalle vain terveenä, huolehdit käsihygieniasta, turvaväleistä ja voimassa olevasta maskisuosituksesta.

Artikkelin pääkuvassa olevan Lounaispuiston ilmeen on suunnitellut Anniina Lius.