Uusia ohjelmajulkistuksia festariviikon aluksi: Puskakollektiivi, Janeveera, Sinfonia on the move, Pizzalive ja paljon muuta!

10.5.2021

Yläkaupungin Yö käynnistyy torstaina ja festariviikon aluksi julkaistaan vielä muutamia uusia ohjelmanumeroita. Ohjelmalisäyksiin lukeutuvat muun muassa lauantaina Seminaarinmäen O-talon parvekkeelta soiva Ilokivi Dance Night ja Sohwin terassilla torstaina esiintyvä improvisaatioryhmä Impropaatti ja lauantaina nähtävä Sivariteatteri. Seminaarinmäen taidepolulla esiintyy muun muassa Sinfonia on the moven Mustakynnys band, Puskakollektiivi sekä Jyväskylän Tanssiopisto. Galleria Beckerissä puolestaan koettavissa Mika Natrin taidenäyttely ja Janeveeran musisointia lauantaina.

Suomalaiselta musiikkikampukselta lähetetään puolestaan striimiesitykset, joissa kuullaan Puhallinorkesteri Aaltoa ja Kamarikuoro Cantinovumia.

“Vapaudenkatu 14 esittää” tuottaa ohjelmistoa läpi festivaalin, torstaista lauantaihin. Eräs osoitteen asunto muuttuu monitaiteelliseksi kulttuuritilaksi ja luvassa on monipuolista ohjelmaa  aamukahveista striimattavaan musiikkiin sekä taidenäyttelystä pizzaliveen!

Katso kaikki uudet ohjelmalisäykset on listattu alle. Voit tutustua tarkemmin festivaalin koko ohjelmistoon ohjelma-sivulla.

Torstai 13.5.
Vapaudenkatu 14 esittää

Impropaatti, Sohwi

Perjantai 14.5.
Vapaudenkatu 14 esittää

Butoh-työpaja, Mäkitorppa

Liike22: Liveperjantai

Mika Natrin näyttely, Galleria Becker

Lauantai 15.5.

Vapaudenkatu 14 esittää

Sinfonia on the move: Mustakynnys Band, O-parveke ja Villa Rana, Taidepolku

Jigothai -esitys, Kampuksen kenttä, Taidepolku

Kipinät, Villa Rana, Taidepolku

Puskakollektiivi, Lyhty, Taidepolku

Tanssiopisto, Kampuksen kenttä, Taidepolku

Ilokivi Dance Night, Taidepolku

Sivariteatteri, Sohwi

Janeveera, Galleria Becker

Puhallinorkesteri Aalto, live stream

Kamarikuoro Cantinovum, live stream

Artikkelin pääkuva: Saara Sund.