Yläkaupungin Yön 2021 ohjelmisto on julkaistu!

28.4.2021

Vallitsevasta koronatilanteesta huolimatta ei Yläkaupungin Yön ohjelmatarjonta ole suinkaan jäänyt turhan niukaksi ja koettavaa riittää jopa neljälle eri päivälle.

Festivaalikansaa viihdyttämässä ovat monet huippuartistit ja nousevat nimet kuten Litku Klemetti, Arppa, Asa & Band, KISSA, Slack Bird, Joose keskitalo, Kriso, Samea + Salla Partala & Näkymättömät dub set, Juhani Saksikäsi, Dorothy Polonium, Pessa, Rosy palmerin siskot ja Will-Jam. Luvassa on paljon muutakin nähtävää ja kuultavaa, muun muassa Seminaarinmäen taidepolun ohjelma, Suuri kuntavaalipaneeli ja Yön uusi aluevaltaus e-sports näytösottelu.

Ohjelmaa pääsee tänä vuonna seuraamaan turvallisesti niin ulkoilmatapahtumien kuin YÖ-TV:n sekä Yöradion kautta, joten festivaalitunnelmiin pääset helposti missä tahansa!

Muista myös tarkastaa ohjelmakohtaiset tapahtumapaikat ja lähetyskanavat ohjelmalistauksesta etteivät parhaat palat mene sivu suun.

Ohjelmisto on tuoreeltaan luettavissa Suur-Jyväskylän lehden välissä ilmestyneestä festariliitteessä sivuilta 15-22 ja täällä Yön verkkosivuilla Ohjelma -välilehden alla. Osa ohjelmistostamme järjestetään tänä vuonna ilman tarkkaa aikataulua alueohjelmana, johtuen koronan aiheuttamista rajoituksista. Muutokset ovat mahdollisia ja ohjelmisto tulee vielä päivittymään toukokuun aikana joten verkosta löydät aina ajantasaiset tiedot tapahtumasta.

Suur-Jyväskylän lehden ja Yläkaupungin Yön festariliitteen voit käydä lukemassa osoitteesta www.sjl.fi/nakoislehti.