Varaslähtö festarikevääseen Yön etkoilla!

20.4.2021

Yläkaupungin Yöhön on enää muutama viikko ja sitä lähestytään odottavissa tunnelmissa. Festarifiiliksiin päästään kuitenkin jo etukäteen, kun Yö järjestää yhdessä Soihtu Asumisen kanssa striimattavan ennakkotapahtuman Kortepohjan ylioppilaskylässä torstaina 6.5.

Suora lähetys striimataan kello 16 alkaen aidosta ja autenttisesta Soihdun asunnosta sekä graffitien täyttämästä porraskäytävästä MNOP-rakennuskompleksin välissä.

Livestriimin löydät YÖ-TV:stä, festareiden ajaksi uuden nimen saaneelta Yläkaupungin Yön Youtube-kanavalta lähempänä tapahtumaa.

Esiintyjäkaartissa nähdään “Savonlinnan Bob Dylan” Joose Keskitalo uuden, juurevaa englanninkielistä folkia sisältävän albuminsa New Songs for Old Motifs levynjulkaisukeikalla, mukanaan levyllä banjoa soittava Ville “Spigu” Linna sekä rummuista ja bassosta vastaava Arwi Lind.

Jyväskyläläistä riimitaituruutta Yön etkojen DDR Rap Sessionissa tarjoilevat Bosswell-kokoonpanon solisti Jiipee, Matala Profiili -yhtyeen Heebo sekä taidokkaana tiskijukkana ja Toistuvien Yllätysten jäsenenä tunnettu R2.

Ei kahta ilman kolmatta! Ohjelmiston avaa laulaja-lauluntekijä Una Harnett, joka opiskelee Jyväskylän yliopistolla musiikkitiedettä ja vaikuttaa myös kitaravetoista punkrokkia soittavan Maria Makaaberin riveissä.

Soihtu presents: Yön etkot @ Kortepohja
To 6.5.2021 klo 16–18 YÖ-TV:ssä.
TAPAHTUMA FACEBOOKISSA.