Yläkaupungin Yön haut ovat auenneet!

17.3.2021

Yläkaupungin Yö etsii jälleen esiintyjiä, vapaaehtoisia ja torimyyjiä

Yläkaupungin Yön haut esiintyjille, toripaikkalaisille ja vapaaehtoisille kevään kaupunkifestivaaliin avattiin 16.3. ja ovat täydessä vaudissa! Niiden lisäksi vuoden 2020 haut on siirretty suoraan tulevaan festariin. Ei siis huolta mikäli jätit hakemuksesi vuosi sitten siirrettyyn tapahtumaan – ne käsitellään nyt! Yläkaupungin Yö 2021 järjestetään ensimmäistä kertaa monipäiväisenä 13.-16.5. ja on aiempien vuosien tapaan monitaiteinen pääsymaksuton tapahtuma. Jos vapaaehtoistyöt, esiintyminen tai torimyynti kutkuttelee, jatka lukemista ja tule mukaan tekemään festaria kanssamme!

Esiintyjänä voit päästä näyttämöille esittämään musiikkia, tanssia, teatteria, runoutta tai jotain muuta, muoto on vapaa! Yläkaupungin Yö 2021 sisältää etäohjelmistoa, ja yleisötapahtumia lisätään mahdollisuuksien mukaan. Koronarajoitukset voivat rajoittaa esitysten toteutusmahdollisuuksia, mutta ottamalla yhteyttä Yön toimistoon [email protected] voimme selvittää kaikki kysymykset yhdessä. Huomaathan, että esiintyjähaku on auki 5.4. asti. Jätäthän hakemuksesi siis pian!

Hae esiintyjäksi

Kuva: Ami Njie

Kiinnostaako työskentely Yläkaupungin Yön monipuolisissa käytännön tehtävissä? Vapaaehtoiset ovat korvaamaton osa tämän kaikille avoimen ison ilmaistapahtuman rakentamisessa! Tarjolla on hommia esimerkiksi roudauksessa, asiakaspalvelussa, valokuvaamisessa ja videoinnissa sekä monissa muissa tehtävissä. Työtehtävät ja aikataulut on soviteltavissa kiinnostuksesi mukaan, ja  tärkeintä on motivaatio ja halu tehdä sekä oppia. Vapaaehtoisena pääset osaksi mukavaa tekijäporukkaa, jonka kanssa vietämme lopuksi yhdessä karonkkaa juhlistaen onnistuneita festareita!

Hae vapaaehtoiseksi

Tori järjestetään Seminaarinkadulla ja kävelykadun yläpäässä 15.5.2021 myöhemmin määriteltävän aikataulun puitteissa. Torialueella voit myydä tuotteitasi tai esitellä omaa toimintaasi. Tori on myös mainio paikka esitellä yhdistyksen, yrityksen tai melkein minkä tahansa ryhmän toimintaa. Esittelijän tulee hankkia itse kaikki torilla tarvitsemansa kalusto katoksista valoihin. Paikkoja on jaossa rajoitetusti – hae siis mukaan ja tule kohtaamaan ihmisiä torille muiden iloisten esittelijöiden kanssa!

Hae toripaikkaa

Yläkaupungin Yö 2021 järjestetään sopeutetusti koronatilanne huomioon ottaen, ja se voi aiheuttaa muutoksia festivaalin toteutuksiin ja ohjelmaan.

Pääkuva: Grannies Smoking Pipes -bändi Yläkaupungin Yössä vuonna 2016. Kuva: Riku Luomaa