Yläkaupungin Yö etsii harjoittelijoita vuodelle 2021

9.12.2020

Yläkaupungin Yö ry:llä on tarjolla työharjoittelupaikkoja kevätkaudelle 2021 – osana kaupunkifestivaalin tuottamista ja yhdistystoimintaa.

Yläkaupungin Yön vuoden 2021 toiminta käynnistyy tammikuussa, mutta voit tulla mukaan myös myöhemmin kevään aikana.

Hakemukset 15.1.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Harjoittelupaikkoja täytetään kuitenkin heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten älä suotta aikaile!

Voit olla minkä tahansa alan opiskelija, vastavalmistunut, työtön tai täydentää osaamistasi oman toimen ohella. Voit hakeutua Yläkaupungin Yön hommiin myös TE-palveluiden työkokeilun tai palkkatuen kautta.

Virallisen harjoittelun tai työkokeilun lisäksi Yläkaupungin Yön piiristä löytyy monia tapoja toimia kulttuurin ja taiteen parissa. Tärkeintä on motivaatio, into ja halu rakentaa yhdessä yhtä maan suurimmista ja vanhimmista kaupunkifestivaaleista!

Harjoittelun sisältö ja vaatimustaso voidaan muotoilla sinun kiinnostusten ja tarpeiden mukaisesti.

Harjoittelun ytimessä voi olla esimerkiksi tuotanto, eli jonkin festivaalin osa-alueen tuottaminen, tapahtuman sisäinen/ulkoinen viestintä, yhteistyökumppanuudet/sponsorien hankinta, graafinen suunnittelu, ennakkoklubin järjestäminen, vapaaehtoisten koordinointi, artistien yhteyshenkilönä toimiminen, tapahtumien tekninen toteutus (ääni- tai valohenkilönä toimiminen) – yhdistelmä näitä tai jokin ihan muu!

Voit vinkata myös kaverille upeasta harjoittelumahdollisuudesta Yläkaupungin Yössä!

Yhteydenotot / lisätietoa:

Marko Kainulainen
Toiminnanjohtaja
+358 44 236 8917
[email protected]

(Kuva Ami Nje, Yläkaupungin Yö 2014)