Täällä jälleen!

1.10.2020

Syksy on täällä ja Yläkaupungin Yön pyörät ovat lähteneet pyörimään. Kuten aiemmin kerroimme, on syksylle suunnitteilla mielenkiintoista tapahtumaa, josta ilmoittelemme innolla lisää piakkoin. Nyt olisi hyvä hetki hypätä kyytiin ja lähteä luomaan kanssamme kulttuuria yläkaupunkiimme.

Löytyykö sinulta yhteistyöideoita, esitys, ajatuksia sisällöstä tai muuta meille jaettavaa?

Myös viime keväänä alkanut Kulttuuriversumi-kampanja saa jatkoa! Jos olet kulttuurin tekijä ja haluat saada esille tuotoksesi, niin nyt se on taas mahdollista. Teoksia nostetaan näytille somekanavissamme pitkin syksyä ja osallistuminen tähän on helppoa!

  1.  Lähetä meille Instagramissa tai Facebookissa yksärinä linkki kuvaan/videoon/ääneen sekä lyhyt esittely
  2.  Valmis!

Emme voi taata kaikkien kulttuurituotosten jakamista somekanavissamme. Ethän pahastu, jos työsi ei syystä tai toisesta valikoidu. Julkaisemme tuotoksia vuoden loppuun saakka, joten postauksissa saattaa tulla myös viivettä.

Ota yhteyttä, me etsimme sinua!

 

[email protected]

Lisää yhteystietoja löytyy täältä.

 

(Kuva: Ville Kotimäki)

 

 

Here again!

Autumn is here, and Yläkaupungin Yö starts to spin its wheels. As we have announced before, we are planning an interesting event for the Autumn and we are looking forward to announcing more details soon! Now is the perfect time to jump aboard and join the process of cultural creation together in the Yläkaupunki.

Do you have exciting ideas to share with us or do you have perform?  And would like to collaborate?

Also the Kulttuuriversumi Campaign that started last spring is continuing! If you are a cultural creator and would like to contribute and make your talent known – now it is possible again. Artworks are shown in our social media channel during the autumn and it makes the participation process easier!

  1. Send us a private link to the video or photo in Instagram or Facebook with the short description and introduction.
  2. Ready!

Unfortunately, we cannot guarantee that all the artworks and cultural projects will be shared in our social media channels. Don’t get disappointed if your work for some reason is not chosen to be shared. We share more of the works during the end of the year, so there might be some delay with the social media post.

Contact us, we are looking forward to hearing from you!

 

[email protected]

More information here.

(Photo: Ville Kotimäki)