Tule harjoittelijaksi Yläkaupungin Yöhön!

30.9.2020

Yläkaupungin Yö ry:llä on tarjolla työharjoittelupaikkoja osana kaupunkifestivaalin tuottamista ja yhdistystoimintaa. Toimintaa on ympärivuotisesti, mutta painottuen tammikuusta toukokuun loppuun. Syksyllä 2020 Yläkaupungin Yö toimii täysipainoisesti, mutta harjoittelupaikat ovat toistaiseksi täytetty, mutta kannattaa olla ajoissa liikkeellä jo ensi vuoden osalta.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli olet kiinnostunut työskentelemään osana Yläkaupungin Yötä esimerkiksi kevään 2021 aikana.

Voit olla käytännössä minkä tahansa alan opiskelija, tai hakeutua Yläkaupungin Yön hommiin TE-palveluiden työkokeilun tai palkkatuen kautta. Motivaatio, into ja halu tehdä yhtä Jyväskylän hienointa kulttuuritapahtumaa riittää. Vinkkaa myös kaverille upeasta harkkamahdollisuudesta!

Harjoittelun sisältö ja vaatimustaso voidaan muotoilla sinun kiinnostusten ja tarpeiden mukaisesti. Harjoittelun ytimessä voi olla esimerkiksi tuotanto, eli jonkin festivaalin osa-alueen tuottaminen, tapahtuman sisäinen/ulkoinen viestintä, graafinen suunnittelu, ennakkoklubin järjestäminen, vapaaehtoisten koordinointi, artistien yhteyshenkilönä toimiminen, tapahtumien tekninen toteutus (ääni- tai valohenkilönä toimiminen) yhdistelmä näitä tai jokin ihan muu.

Yhteydenotot:

Marko Kainulainen
Toiminnanjohtaja
+358 44 236 8917
[email protected]

(Kuva: Saara Sund)

Come to do your interships with Yläkaupungin Yö!

Yläkaupungin Yö ry offers internships possibilities in the field of the production and association activity. Although tYläkaupungin Yö has some activity year-round, the main emphasis and availability of the internship is the period from the beginning of January to the end of May. During the Autumn 2020 Yläkaupungin Yö will be operating fully, however all the internship positions are already either taken or will be filled in accordance to the need. Thus it is important to be the early bird and apply to receive the practical training place in the next year.

Feel free to contact us if you are interested in working as part of Yläkaupunki Yö for example in Spring 2021.

You can be a student of any study field, there is no specific requirement. You can also apply for the internship at Yläkaupungin Yö through the work trial or salary support services offered by TE-Office (TE-palvelu). Enthusiasm, motivation and desire to contribute to one of the finest cultural events in Jyväskylä is already enough. Moreover, you can tell your friends about this great opportunity!

The content and requirements level can be tailored to your needs and interests. For example, the core work of the internship can be focused on the production field: production of the specific part of the festival, internal and external communication management of the event, graphic design, pre-club organization, coordination of the volunteers, engagement of the artists, technical support of the events (sounds, visionary, lights) and many other possible tasks.

For more information and application contact:

Marko Kainulainen
Executive director
+358 44 236 8917
[email protected]

(Photo: Saara Sund)