Yläkaupungin Yö toivottaa aurinkoista kesää!

7.5.2020

Yläkaupungin Yö on siirtynyt kesänviettoon. Yhdistyksellä ei ole kesän aikana varsinaista toimintaa. Yhteystiedoista löytyvistä osoitteista vastaillaan, mutta pientä viivettä saattaa olla.

Syksylle on suunniteltu yhtä sun toista hienoa kulttuuritoimintaa ja niistä tiedotetaan lähempänä lisää. Ensi vuonna Yläkaupungin Yö -kaupunkifestivaali vietetään lauantaina 15.5.2021.

Kevään 2020 tuotantoa tehtiin hyvin poikkeuksellisissa oloissa ja koronaviruksesta johtuneiden rajoitusten vuoksi Yläkaupungin Yö päädyttiin järjestämään 28. kerran vuonna 2021. Kevään aikana ei olla kuitenkaan levätty laakereilla, vaan tehty ahkerasti festivaalin kehitystyötä, jotta Yläkaupungin Yö ry pystyy jatkamaan työtään edistääkseen kulttuuritoimintaa, eri kulttuuriorganisaatioiden yhteistyötä ja kansalaisten omaehtoista kulttuuriharrastusta. Yläkaupungin Yö tekee parhaansa tarkotakseen jatkossakin näyteikkunan lukuisille eri taidemuotojen esiintyjille, ryhmille ja organisaatioille, elävöittäen samalla kaupunkikulttuuria ja alueen taloutta.

Kaupunkifestivaalinen peruminen oli myös kova kolaus yhdistyksen taloudelle, mutta kevään aikana onnistuneen mesenaattikampanjan sekä Jyväskylän kaupungin, Suomen Kulttuurirahaston (Keski-Suomen rahasto) ja Jyväskylän yliopiston kulttuuriryhmän tuella on onnistuttu paikkaamaan muun muassa yhteistyökumppanuuksien ja tapahtumapaikkamaksujen peruuntumisesta aiheutunutta taloudellista haastetta.

Voit edelleen tukea Yläkaupungin Yötä liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenyys ei sido mihinkään ja vuosimaksu on vaivaiset 5 euroa! Lisätietoa sivun alalaidasta.

Kuvassa Yläkaupungin Yön kevätkauden 2020 tuotantotiimi: toiminnanjohtaja Marko Kainulainen, tuottaja Tomas Ojapelto sekä tuotantoassistentit Silja Niskanen, Mimi Steffansson ja Linda Arola.