Hoki & Tipe X Sähkö-Saaga

Aika: la 21.5. klo 19:00 Paikka: 12. Vibes Kesto: 45 min
Kategoriat:
  • Musiikki

Kolme räppäriä yhdisti sähköisen energiansa ja toimittaa yleisölle hauskanpitoa ja meiningin nostatusta! Etelä-Suomessa vaikuttavat Hoki & Tipe ja Sähkö-Saaga tuovat Jyväskylän sykkeeseen kappaleita, joiden aiheet käsittelevät autoilua, siivoamista, postinumeroita ja kuumaa kesäterdeilyä!

Hoki & Tipe Fressi ja häpeilemätön räpduo Järvenpäästä, jonka biisien aiheina ovat mm. siivoaminen, miehet ja kalja. Hokkenheimillä ja Tipeliuksella on molemmilla ollut jo joitakin vuosia omat sooloprojektinsa ja duo on aloittanut yhteisen musan höystämisen vuonna 2020. Tavoitteena tehdä höllevää ja hauskaa musiikkia. Eka sinkku “Kaljanpaskaa” julkaistiin heinäkuussa 2021 Muumaa Musiikin alla.

Spotifyista löytyy lisäksi jouluiset kappaleet Fiilismittari ja Tuhma, jotka tehtiin fiittinä järvenpääläiselle JouluBonus -bändille.
https://open.spotify.com/track/1exWMFjDWxB1s2iMNJbiu6?si=b15abc7273274cd6 Youtube:

Sähkö-Saaga, lyhennettynä Sähkis on 2018 aloittanut räppäri. Sähkis on alkujaan Keravalta ja räppää pörräämistään postinumeroista mm. Helsinki, Rovaniemi ja viimeisimpänä Lahti. Sähkistyyliin kuuluu energinen kerronnallisuus ja lukkiutumaton genreillä surffailu. Biiseissä usein yhteinen tekijä onkin jonkinlainen liike ja sähikäismäinen tunneilmaisu.