Taidekaappikisan voittajat selvillä!

18.7.2022

Keväällä Yläkaupungin Yössä järjestetyn taidekaappikisan voittajat ovat vihdoin selvillä! Alvan kanssa yhteistyössä järjestetyssä kilpailussa Yön festivaalikävijät saivat äänestää omaa suosikkiaan kaikkiaan 48 erilaisen upean teoksen joukosta.

Kiitos kaikille äänestäneille ja iso kumarrus kaikille lahjakkaille taiteilijoille sekä Yläkaupungin Yön ja Alvan puolesta! Voittaneiden teosten sijainti selviää pian ja ne saapuvat piristämään Jyväskylän sähkökaappeja lähiaikoina. Pysy kuulolla!

Valitut taideteokset:

  • Teos 4, Anna Värri, ”Bus stop”
  • Teos 7, Emmi Lieska, ”Kissataivas”
  • Teos 16, Lauri Renvall, ”Jyväskylä”
  • Teos 26, Salla Pohjolainen, ”Koirat”
  • Teos 28 ja Alvan erityinen suosikki, Miia Leinonen, ”Siilien herkkuhetki”
  • Teos 42, Venna Sievinen, ”The Waves”