Hae esiintyjäksi Taidekadulle!

17.11.2020

Yläkaupungin Yö järjestää yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen ja Jyväskylän kaupungin kanssa Taidekadun lauantaina 12.12.2020 klo 11-17. Haemme maksimissaan viittä esiintyjää ja/tai esiintyjäryhmää ilahduttamaan Taidekadun asiakkaita sekä satunnaisia ohikulkijoita. Esitysten valinnassa painotetaan ensisijaisesti ammatikseen taidetta tekeviä tahoja ja kaikille esiintyjille maksetaan korvaus.

Taidekatu järjestetään Jyväskylän kävelykadun yläpäässä Suomen käsityön museon ja Nordean konttorin välissä. Tapahtuma koostuu taidemyyjäisistä klo 11-17 ja ohjelmasisällöstä tasatunnein klo 12-16. Taidemyyjäisistä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Tarkempia infoja esiintyjille hakulomakkeen yhteydessä, jonka voit täyttää täällä.

Hakuaika 17.11.-30.11. klo 23.59 saakka.

Lisätietoja voi pyytää sähköpostitse: [email protected]nyo.fi