Yläkaupungin Yö etsii harjoittelijoita syyskaudelle 2020

4.8.2020

Tule tekemään kanssamme Yläkaupungin Yötä!

Kaupunkifestivaali Yläkaupungin Yö etsii harjoittelijoita toteuttamaan syyskauden tapahtumia ja valmistelemaan kevään 2021 Yläkaupungin Yötä.

Harjoittelun sisältö ja vaatimustaso voidaan muotoilla sinun kiinnostusten ja tarpeiden mukaisesti. Harjoittelun ytimessä voi olla esimerkiksi tuotanto, eli jonkin festivaalin osa-alueen tuottaminen, tapahtuman sisäinen/ulkoinen viestintä, graafinen suunnittelu, ennakkoklubin järjestäminen, vapaaehtoisten koordinointi, artistien yhteyshenkilönä toimiminen, tapahtumien tekninen toteutus (ääni- tai valohenkilönä toimiminen) yhdistelmä näitä tai jokin ihan muu.

Ja kyllä, tämä tarkoittaa sitä, että Yläkaupungin Yö on järjestämässä mielenkiintoista festivaalikonseptia syksyllä 2020! Tästä lisää syssymmällä.

Harjoittelun ajankohta, kesto ja sisältö voidaan sopia joustavasti syyskuun lopun ja toukokuun lopun välimaastosta. Syksyn aikana alkanut harjoittelu voi myös jatkua ensi vuoden puolelle. Syksyllä tehtävästä harjoittelusta voidaan jättää myös työtehtäviä ja -tunteja kevään 2021 Yläkaupungin Yöhön.

Tarjoamme opastusta ja ohjausta, sekä erittäin viihtyisän ja persoonallisen työtilantyökavereineen toimistoltamme Jyväskylän Yläkaupungilta!

Yläkaupungin Yössä työskenteleminen on paras mahdollinen käytännön korkeakoulu oppia kulttuurituotannosta, yhdistystoiminnan sekä tapahtumien järjestämisen parissa.

Voit olla käytännössä minkä tahansa alan opiskelija, tai hakeutua Yläkaupungin Yön hommiin TE-palveluiden työkokeilun kautta. Motivaatio, into ja halu tehdä yhtä Jyväskylän hienointa kulttuuritapahtumaa riittää.

Harjoittelupaikkoja täytetään sitä mukaan, kun tehtäviin sopivia henkilöitä löytyy.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected]

Samaan osoitteeseen voi lähettää myös kyselyitä ja harjoittelusta, niin annamme mielellämme lisäinfoa.

Lisätietoa festivaalista: www.ylakaupunginyo.fi

Lisätietoja harjoittelusta ja työstä:

Marko Kainulainen
toiminnanjohtaja
Yläkaupungin Yö ry
044 236 8917
[email protected]

(Kuva Saara Sund)