Yhdistys

Yläkaupungin Yö -festivaalin järjestämisestä vastaa Yläkaupungin Yö ry. Tapahtuman pitkäaikaisia yhteistyötahoja ovat muun muassa Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän museot ja kirjastot, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, Jyväskylän Energia ja Jyväskylän Yläkaupungin alueella toimivat ravintolat ja muut liikkeet.

Toimiston YHTEYSTIEDOT

Yläkaupungin Yö ry
Kauppakatu 2 E 1

40100 Jyväskylä
toimisto(at)ylakaupunginyo.fi

Puh. 044-9188705

Y-tunnus: 1011782-7

YÖNTEKIJÄT 2018

Tero Uuttana

tero.uuttana(at)ylakaupunginyo.fi

Tuottaja (2015-)

ohjelmisto, tekniikka, tilat

Terhi Niskanen

terhi.niskanen(at)ylakaupunginyo.fi

tuottaja (2018-)

Eveliina Eronen

eveliina.eronen(at)ylakaupunginyo.fi

tuottaja-varapj (2018-)

Jenna Korpela                                                     Tomas Ojapelto

jenna.korpela(at)ylakaupunginyo.fi                         tomas.ojapelto(at)ylakaupunginyo.fi

tuotantoassistentti                                                  tuotantoassistentti

Inkeri Autio                                                           Emmaliisa Kaikkonen

inkeri.autio(at)ylakaupunginyo.fi                               emmaliisa.kaikkonen(at)ylakaupunginyo.fi

tuotantoassistentti, vapaaehtoiskoordinaattori          tuotantoassistentti

Yläkaupungin Yö ry:n hallitus 2018-2019

Anniina Hartikainen (puheenjohtaja)
Eveliina Eronen
Heidi Anttonen
Juha Oksanen
Jesse Brandelin
Riikka Aro
Ville Waali
Jenna Korpela
Kyösti Ylikulju
Mette Seppälä
Willie Männikkölahti

Varajäsenet:
Taneli Tulkki
Veera Tuhkala
Pirita Laaksonen

Liity jäseneksi

Tue elävää kulttuuria – liity Yläkaupungin Yö ry:n jäseneksi! Jäsenille tarjotaan alennuksia pääsymaksullisista tapahtumista ja kaikenlaisia etuja, joita hallitus vaan ikinä keksiikään. Jäsenillä on mahdollisuus myös osallistua tapahtuman suunnitteluun huomattavasti laajemmin kuin useimmilla muilla ihmisillä.

Jäsenmaksut
Henkilöjäsenet 5€