Esittäydy tai käy kauppaa

Hamaran myyntikoju 2014. Kuvaaja: Joona-Petteri Yli-Sorvari

Hamaran myyntikoju 2014. Kuvaaja: Joona-Petteri Yli-Sorvari

TORIalue

Yläkaupungin Yön Torialueella on mahdollista myydä ja esitellä omia tuotteitaan. Lisäksi Torille voi tulla esittelemään yhdistyksen, yrityksen, harrastusjärjestön tai melkeinpä minkä tahansa järjestäytyneen tai järjestäytymättömän ryhmän toimintaa. Paikkoja on tarjolla rajallisesti ja alueen järjestelystä päätetään hakemusten pohjalta.

Toripaikat ovat maksullisia. Järjestöjen esittelypaikoista peritään vain pieni korvaus kuluihin (sähköön, alueen lupiin, yms., alkaen 40 e), ja myyntipaikoista myynnin laajuuden mukaan suurempi osallistumismaksu (alkaen 60 e). Maksun tarkka suuruus sovitaan yhdessä hakemuksen lähettämisen jälkeen, etukäteen tarkemmasta hinnoittelusta voi kysyä osoitteesta eemeli.dahlberg(at)ylakaupunginyo.fi.

Tori on avoinna asiakkaille festivaalipäivänä klo 14-01.

TORIMYYJÄ, HAE MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ LINKIN TAKANA OLEVA LOMAKE!

ARTS & CRAFTS

Vuonna 2017 ensimmäistä kertaa järjestetty Arts & Crafts -tori tulee taas, toivottavasti!

Arts & Crafts -torilla myydään kohdennetusti taidetta, käsityötä ja designia. Myyjänä torille on helppo tulla, sillä myyntipöydät ovat tilassa valmiina, ja sähköä on saatavilla. Pöytiä saa tarvittaessa somistaa vapaasti, ja omia myyntikalusteita saa tuoda myös mukana. Arts & Crafts torille osallistuminen on loistava tilaisuus tulla tekemään myyntiä, saada tunnettuutta, tavata potentiaalisia asiakkaita kasvotusten, tai esitellä uusia teoksia, mallistoja ja tuotteita.

Arts & Crafts -tori on järjestetty Yliopiston kirjaston ja Kahvila Librin tiloissa. Tänä vuonna tilat menevät kuitenkin remonttiin, ja etsimme käsityömarkkinoille väistötilaa. Voit kuitenkin ilmottautua mukaan jo nyt!

Myyntipaikat alk. 50 e

Etukäteistietoja voi kysellä osoitteesta eveliina.eronen(at)ylakaupunginyo.fi

KÄSITYÖTORILLE VOIT ILMOTTAUTUA TÄMÄN LINKIN / LOMAKKEEN KAUTTA!