la 18.5. klo 19:00
Olavi Uusivirta

Olavi Uusivirta

Kesto: 60 min.

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämäräinen ja rumpujen takana Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan.

Olavi Uusivirran tuoreimpia julkaisuja ovat tanssihitti Waterloo sekä keväällä 2019 ilmestynyt Ehkä sun on pakko mennä -single.

Lauantai-illan Yhteisvastuu-konsertissa lavan ottaa haltuun suomalaisen rockin kärkikaartiin kuuluva Olavi Uusivirta. Konsertissa on mahdollisuus lahjoittaa Yhteisvastuukeräykselle, jolla tänä vuonna tuetaan lasten ja nuorten koulunkäyntiä Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Kuva: Tero Ahonen