la 19.5.2018 klo 22:20
Juhan af Vartiainen


KESTO: 15 min

Parodia- ja painajaishorisontin tuolle puolen jo aikoja sitten luisuneen, synkän Suomi-korporaation hallituksen jäsenet eivät päässeet edustamaan itseään festivaaleille jatkuvasta pommittamisestamme ja varjostamisestamme huolimatta. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä he lähettivät paikan päälle edustajansa!

Lyyrisestä sosiaalidarwinistisesta ilmaisustaan tunnettu talousteologi, maallikkosaarnaaja, esoteerikko ja Ruiskaunokin kultin virallinen ihmiskilpi Juhan af Vartiainen tulee esittelemään tunnetun Dribble Down -teorian perusteet. Juhan af Vartiainen luo Tekotaiteellisen Paskan Festivaaleille edellytykset sille kuuluisalle dialogille valtaamalla esiintymislavan ja ejakuloiden kokonaisvaltaisesta, fallisesta olemuksestaan aimo annoksen status quoa hännystelevää, tolkun puhetta pahaa aavistamattomien, laiskan yleisön edustajien niskaan.

”Asiaan kuuluvan palkan maksaminen töistä on kaunis ajatus, joka ei kuitenkaan toteudu reaalimaailmassa. Samalla tavalla ajatukset ihmisarvojen toteutumisesta työelämässä on silkkaa utopiaa. Kunhan yksilö vain omaksuu Dribble Down -teorian mukaisen maailman- ja ihmiskuvan, niin työ sujuu kuin leikitellen, mitä se toki suurimmalta osalta korporaation johtotasolla toteutettavassa liukuovi-mallissa onkin”, tokaisee af Vartiainen ylpeänä omasta erinomaisuudestaan pohtien samalla julkisessa haastattelussa, että miksi primitiivivietit korostuvat alkoholimyrkytyksen vaikutuksen alaisena.