Hae esiintyjäksi

17.3.2019 mennessä!

Yläkaupungin Yö tarjoaa esiintymistilaa noin 40:ssä tapahtumapaikassa yökerhoista teatterilavojen kautta puistoalueisiin. Kaikki taidemuodot ovat tervetulleita ja hämmentäviä ja ennennäkemättömiäkin ehdotuksia otetaan ilolla vastaan!

Otamme vastaan kaikenlaisia musiikkiesityksiä, tanssia, teatteria, elokuvia, performansseja, luentoja, lausuntaa, kuvataidetta, liikuntamuotoja, pelejä, perheohjelmaa ynnä muuta. Katso lisäinfoa esimerkiksi viime vuoden ohjelmalehdestä tai kotisivuilta. Kaikkiin festivaalin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

LUE TÄMÄ

Ilmoittautuneilta toivotaan kuultavaksi/nähtäväksi/luettavaksi/tunnusteltavaksi kuvia ja tallenteita. Esiintyjille korvataan mahdolliset matkakulut etukäteen sovitusti. Majoitusta voidaan järjestää hyvin rajallisesti. Ilmaisfestivaalina Yläkaupungin Yö ei voi pääsääntöisesti maksaa esiintymispalkkioita. Esiintyjähakemuksia tulee festivaalille useita satoja ja vain osa on mahdollista ottaa ohjelmistoon, mutta teemme parhaamme, että mahdollisimman moni pääsisi esiintymään.

Vuonna 2019 painotamme esiintyjävalinnoissa teknisesti kevyitä esityksiä.

HAKULOMAKE

Hakulomakkeen pääset täyttämään TÄSTÄ LINKISTÄ.

KUVIEN JA MUUN LISÄMATERIAALIN TOIMITTAMINEN

(nämä tiedot löytyvät myös lomakkeen puolelta)

Esittelysivuja ja lehtijuttuja varten otamme vastaan kuvamateriaalia, jota saamme käyttää ohjelmiston esittelyn yhteydessä. Kuvia otetaan vastaan ensisijaisesti Google Drive -kansiossa, jonka saat avattua tämän linkin kautta.

OHJE: Nimeä kuvatiedostot esityksen ja kuvaajan nimen mukaisesti. Esimerkiksi: ”Meidän bändin promokuva 1 – Kuvaaja Teuvo Teräväpiirto.jpg”. Voit myös luoda kuville oman kansion, mikäli materiaalia on paljon. Voit siirtää tiedostot joko hiirellä ”raahaamalla” tai sitten oikean napin kautta ”lähetä tiedostoja / upload files”.

Tekniset riderit, lavakartat ja muu tekniikkaan liittyvät tiedostot voit ladata teknisten dokumenttien Google Drive -kansioon täältä.

Levyjä, videoita, julisteita ja ties mitä muuta materiaalia voit lähettää joko edellä mainittuun Drive-kansioon tai postitse. Käytä silti ensisijaisesti Drive-kansiota.

Sähköposti: [email protected]

Postiposti:
Yläkaupungin Yö ry
Kauppakatu 2 E 1
40100 Jyväskylä