Hae esiintyjäksi

yy2015musyy2015elok

Yläkaupungin Yö tarjoaa esiintymistilaa noin 40:ssä tapahtumapaikassa yökerhoista teatterilavojen kautta puistoalueisiin. Kaikki taidemuodot ovat tervetulleita ja hämmentäviä ja ennennäkemättömiäkin ehdotuksia otetaan ilolla vastaan!

Otamme vastaan kaikenlaisia musiikkiesityksiä, tanssia, teatteria, elokuvia, performansseja, luentoja, lausuntaa, kuvataidetta, liikuntamuotoja, pelejä, perheohjelmaa ynnä muuta. Katso lisäinfoa esimerkiksi viime vuoden ohjelmalehdestä tai kotisivuilta. Kaikkiin festivaalin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

ESIINTYJÄHAKU virallisesti sulkeutunut

Tämän vuoden esiintyjähaku on virallisesti päättynyt 6.3. Jos teillä kuitenkin on maailman siistein esitys suunniteltuna etkä ehtinyt tehdä hakemusta ajoissa, niin olethan yhteydessä osoitteeseen [email protected] Ohjelmalehtemme menee painoon huhtikuun alussa, mutta ohjelmalisäykset, jotka eivät vaadi suurta työpanosta festivaalin puolelta, on mahdollista lisätä osaksi ohjelmistoa vielä virallisen haun umpeuduttua. Olethan kuitenkin ensin yhteydessä sähköpostitse.

LUE TÄMÄ

Ilmoittautuneilta toivotaan kuultavaksi/nähtäväksi/luettavaksi/tunnusteltavaksi kuvia ja tallenteita. Esiintyjille korvataan mahdolliset matkakulut etukäteen sovitusti. Majoitusta voidaan järjestää hyvin rajallisesti. Ilmaisfestivaalina Yläkaupungin Yö ei voi pääsääntöisesti maksaa esiintymispalkkioita. Esiintyjähakemuksia tulee festivaalille useita satoja ja vain osa on mahdollista ottaa ohjelmistoon, mutta teemme parhaamme, että mahdollisimman moni pääsisi esiintymään.

HAKULOMAKE

Hakulomake löytyy tästä klikkaamalla.

KUVIEN JA MUUN LISÄMATERIAALIN TOIMITTAMINEN

Esittelysivuja ja lehtijuttuja varten otamme vastaan kuvamateriaalia, jota saamme käyttää ohjelmiston esittelyn yhteydessä. Kuvia otetaan vastaan ensisijaisesti Google Drive -kansiossa, jonka saat avattua tämän linkin kautta.

OHJE: Nimeä kuvatiedostot esityksen ja kuvaajan nimen mukaisesti. Esimerkiksi: ”Meidän bändin promokuva 1 – Kuvaaja Teuvo Teräväpiirto.jpg”. Voit myös luoda kuville oman kansion, mikäli materiaalia on paljon. Voit siirtää tiedostot joko hiirellä ”raahaamalla” tai sitten oikean napin kautta ”lähetä tiedostoja / upload files”.

Levyjä, videoita, julisteita ja ties mitä muuta materiaalia voit lähettää joko edellä mainittuun Drive-kansioon tai postitse. Käytä silti ensisijaisesti Drive-kansiota.

 

Sähköposti: [email protected]

Postiposti:
Yläkaupungin Yö ry
Kauppakatu 2 E 1
40100 Jyväskylä