Yläkaupungin Yö etsii tuottajaa

Yläkaupungin Yö on Jyväskylässä järjestettävä poikkitaiteellinen ja pääsymaksuton kaupunkifestivaali, jota on järjestetty vuodesta 1992 lähtien Jyväskylässä Yläkaupungin Yö ry:n toimesta.

Yhdistys etsii tapahtumalle osaavaa ja motivoitunutta tuottajaa, joka on oma-aloitteinen, innostunut, organisointikykyinen, vastuuntuntoinen sekä sietää painetta ja omaa jo valmiiksi kokemusta tapahtumatuotannosta. Seuraava Yläkaupungin Yö järjestetään lauantaina 16.5.2020.

Yläkaupungin Yötä tehdään pienellä työryhmällä. Tuottajan lisäksi tapahtuman parissa työskentelee toiminnanjohtaja sekä työharjoittelijoita ja projektityöntekijöitä. Tuottajan työtehtävät sisältävät muun muassa tiedottamista, markkinointia, taloudenpitoa, yhteistyökumppanuuksista huolehtimista, apurahojen hakemista, festivaalin ohjelmiston suunnittelua, harjoittelijoiden ohjaamista sekä erilaisia käytännön työtehtäviä.

Työsuhde on määräaikainen alkaen helmikuun alussa ja kestäen toukokuun loppuun saakka. Tehtävästä maksetaan 5 200 € suuruinen kertakorvaus, jonka maksuerät ovat sovittavissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 30.12.2019 mennessä pdf-muodossa osoitteeseen [email protected] Haastattelut järjestetään tammikuun 2020 alkupuolella

Lisätietoja:

Anniina Hartikainen
Yläkaupungin Yö ry:n puheenjohtaja
[email protected], +358 50 304 5354