Vitosella tukea Yläkaupungin Yölle!

Yläkaupungin Yö ry:n jäsenmaksu on vain viisi (5) euroa vuodessa! Mitä sillä saat? Pääset edullisemmin ennakkoklubeille, juhlimaan jäsenyyttä jäseniltoihin, saat tiedotusta ennen muita ja se tärkein – oot tukemassa meille kaupunkilaisille tosi rakasta Yötä ja varmistamassa, että Yö saadaan viettää yhdessä ensi vuonnakin!

No mihin me sitten käytetään se sun 5 euroa? Me halutaan järjestää laajaa ja monipuolista tapahtumaa Jyväskylän yläkaupungilla. Toimiston vuokra, tekniikka tapahtumapaikoille, työntekijöiden palkat, tapahtuman kehittäminen ja moni muu asia vie varoja, ja kaupunkilaisten tuki on supertärkeää. Tapahtuman jatkuvuus ja laadukkuus on meidän ja teidän käsissä.

Kaikkien jäseneksi 18.5.2018 klo 19 mennessä liittyneiden kesken arvotaan kassillinen kivaa ja hyödyllistä tavaraa. Voittajalle ilmoitetaan 18.5. illalla ja kassin voi noutaa 19.5. tapahtuman infopisteeltä omalla nimellä.

Jäseneksi liittymisen ohjeet tällä lomakkeella: https://goo.gl/forms/CKTFveHRJAHMYxs03

Nähdään Yössä, tuleva jäsen!