Tarinaniskentää ja runoutta Toivolan Vanhalla Pihalla!

Toivolan Vanhan Pihan ohjelman aloittaa ja lopettaa Keski-Suomen Kirjailijat ry:n järjestämät kilpailut.

 

Festarin viettämisen voi aloittaa tänäkin vuonna hyvissä ajoin, kun kielenkannat kirpoavat ja tarinat soljuvat notkeana virtana  klo 12 alkaen.


Tarinaniskennän SM-kilpailu on kaikille avoin. Kilpailussa kerrotaan enintään 7 minuutin pituinen omakohtainen tarina, joka pohjautuu itse koettuun tai perheessä/suvussa tapahtuneeseen tositarinaan. Tarinat kerrotaan ilman rooliasuja tai muuta rekvisiittaa.

Aluekarsinnan voittaja pääsee Tarinaniskennän SM-loppukilpailuun, joka järjestetään Kärsämäellä heinäkuussa 2018. Loppukilpailussa osallistujat kertovat saman tarinan kuin alueellisissa mestaruuskilpailuissa.

Toivolan ohjelman päättävä Poetry Slamin SM-kisojen eli runopuulaakin Keski-Suomen karsinta järjestetään klo 18 alkaen. Slamin juontaa veijarimaiseen tapaansa Markus Pirkkalainen.

Poetry Slamin aluekarsinta käydään kansainvälisillä runopuulaakin säännöillä. Kilpailuun voi ilmoittautua joko sähköpostilla tai paikan päällä puoli tuntia ennen tapahtuman alkua.

Alueellisen karsinnan voittaja jatkaa valtakunnalliseen loppukilpailuun Helsinkiin ja Suomen mestari lähetetään Poetry Slamin MM-kisoihin Pariisiin.

Molempiin tapahtumiin lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset:
[email protected]

 

“Keski-Suomen Kirjailijat r.y. on taloudellista voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka pääasiallisena tehtävänä on toimia keskisuomalaisten kirjailijoiden yhdyssiteenä, tukea heidän työtään, kehittää kirjallisuuden harrastusta ja valvoa jäsentensä yleisiä ja yhteisiä ammatillisia ja sosiaalisia etuja.”  Lähde: http://www.kirjailijatalo.org/keski-suomen-kirjailijat/