Ilokivessä rokkia, surinaa ja elektronista

Ilokivessä päästään Yön aikana nauttimaan aikas mielenkiintoisesta ja ajankohtaisesta ohjelmasta. Alakerran lineup on varsinaista vaihtoehtomusiikin tykitystä ja eipä ihme, sillä ohjelma on rakennettu yhteistyössä Alt Agencyn kanssa.

Keikat aloitellaan jo hyvissä ajoin ja ensimmäisenä alakerran lavalle nousee paikallinen Malamujér. Malamujér nojaa musiikillaan vahvasti psykerokin, progen ja vaihtoehtorockin kulmakiviin ja taikoo tästä yhdistelmästä vangitsevaa hypnorockia. Ilta jatkuu paikallisen shoegazea, ysärin riffittelyä ja raskasta psykedeliaa yhdistelevän Magic Meredithin voimin, jonka jäsenet kertovat hikoilevansa keikoillaan kolmanneksen ruumiinsa nesteistä.

Sitten päästäänkin tekemään tuttavuutta tamperelaisen popmelodioita ja eteerisiä vokaaleja tarjoilevan Radio Supernovan kanssa, joka julkaisi aivan vastaikään ensimmäiset singlensä. Psykedelian ystäville Multishiva tarjoaa happoisia improvisaatioita sekä hypnoottisia riffijunnauksia.

Tällä hetkellä toisen albuminsa äänityksiin valmistautuva GHOST WORLD yhdistää kauniita pop-melodioita vaikutteisiin 90-luvun vaihtoehtorockista. Vuonna 2014 perustetun bändin toinen albumi ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Seuraavaksi kuultava KESÄ on niinikään 2014 perustettu ja julkaisee ensimmäisen albuminsa 1.6. Saman vuoden lapsi Rivette esiintyy kotikaupungissaan ensimmäistä kertaa ja omien sanojensa mukaan tönii musiikillaan heavy metallin ja rock ’n’ rollin rajoja.

Keikkojen jälkeen meno jatkuu kitarapainotteisella ja menevällä DJ-musalla, kun kansa saatellaan tanssilattialle Rokkiräjähdyksen voimin. DJ Tehoa Vähintään Megawatti, DJ Remu Ääniaaltonen ja DJ Roskakuski mättävät leyvylautaselle höyryävää garagea, imelää power poppia, raisua punkkia sekä kotimaisia klassikoita.

18:15 Malamujér

19:15 Magic Meredith

20:20 Radio Supernova

21:20 Multishiva

22:30 KESÄ (HUOM! Soittoaika muuttunut.)

23:40 GHOST WORLD (HUOM! Soittoaika muuttunut.)

01:00 Rivette

01:45 Rokkiräjähdys

 

Ilokiven yläkerta pyhitetään elektronisen musiikin ystäville, kun DJ Jesen luotsaama Ilokivi Dance Night valtaa tilukset. Yläkerrassa saattaa näkyä tuttuja naamoja, sillä kaikki yläkerran DJ:t omaavat jos jonkinmoisia paikalliskytköksiä. Illan ja yön aikana yläkerrassa levylaukkujaan esittelee:

21.00-23.00 Montblanko & Air:do

23.00-01.00 Elli & PdLc

01.00-03.00 DJ Jese

03.00-04.00 Mauri Syrjälä (Live)

 

HUOM! MUUTOS AIKATAULUIHIN!

KESÄ ja GHOST WORLD VAIHTANEET SOITTOAIKOJA, ELI

22:30  KESÄ

23:40 GHOST WORLD