Tue Yötä!

Yläkaupungin Yö on tuonut elämää Jyväskylän yläkaupungin toukokuuhun jo 25 vuoden ajan, ja tapahtuma on yhtä olennainen osa kaupungin kevättä kuin pääskysten paluu. Festivaalin kimpussa ahertaa kourallinen ihmisiä, ja pienillä resursseilla saadaan aikaan paljon hyvää. Järjestämisapua kuitenkin kaivataan! Oman työpanoksen voi antaa monella tapaa: kävijänä, esiintyjänä, vapaaehtoisena tai vaikkapa mesenoimalla tapahtumaa.

Juhlavuoden kunniaksi avasimme Mesenaatti-kampanjan, jonka avulla kuka tahansa pääsee osalliseksi Yläkaupungin Yön mahdollistamisesta! Mesenaatti on siis yhteisörahoituskampanja, jonka kautta kuka tahansa pystyy rahoittamaan tapahtumaa tiettyjä vastikkeita vastaan. Vastikkeita löytyy postikorteista vessapasseihin, moneen makuun ja tarpeeseen.

Osallistumalla Yläkaupungin Yön Mesenaatti-kampanjaan tuet suoraan paikallista kulttuuritarjontaa!
Tutustu osoitteessa www.mesenaatti.me/ylakaupunginyo, ja tue Yötä! Kampanja on auki 5.5. saakka.