Vielä ehdit hakea esiintyjäksi – haku auki 6.3. asti!

Teksti: Sanni Lahtinen

Onko sinulla ohjelmanumero, jonka haluaisit tuoda Yläkaupungin nähtäville toukokuussa? Onko hakulomakkeen täyttäminen ollut mielessäsi jo pitkään, mutta et vain ole saanut aikaiseksi? Ehkäpä ajatuksissasi kytee performanssi, joka vaatii päästä esitettäväksi. Yläkaupungin Yön esiintyjähaku vuodelle 2017 on avoinna vielä maanantaihin 6.3. asti. Nyt on siis aika toimia ja hakea esiintyjäksi!

Vaan millaisia esiintyjähakijoita toivomme? Vastaus: millaisia vain! Yläkaupungin Yön ohjelmaan kuuluu ainakin tanssia, teatteria, elokuvia, performansseja, luentoja, kuvataidetta, elävää musiikkia, sanataidetta, työpajoja, lastenohjelmaa, pelejä ja liikuntaa. Esiintyjien kirjo vaihtelee ammattilaisista harrastajiin.

Yläkaupungin Yö juhlii taiteen moninaisuutta, ja toivotamme ilolla tervetulleeksi myös erikoisemmat esitykset. Vuosien saatossa Yössä on koettu esimerkiksi pöytäfutissirkusta Sohwin autotallissa, hiustenleikkuuperformanssi keskellä Seminaarinmäen kampusta sekä monologi Harjun ottamisesta hyötykäyttöön Jyväsjärven täytteenä.

Circus Uusi Maailma: Deep Shit

Diippiä shittiä ravintola Sohwin kellarissa Circus Uusi Maailman toimesta vuonna 2012. Kuva: Aino Martiskainen.

Juha Mäkinen

Juha Mäkinen leikkasi hiuksensa puukolla vuonna 2012. Kuva: Taru Norrena

Joko vakuutuit? Katso hakuohjeet ja –lomake täältä, ja hae esiintyjäksi!