Tervetuloa mukaan!

Old Fat & Slow 2014. Kuvaaja: Joona-Petteri Yli-Sorvari

Old Fat & Slow 2014. Kuvaaja: Joona-Petteri Yli-Sorvari

Esiintyjähakumme on avattu! Kaikki ohjelmistoomme liittyvät ideat ja esitykset ovat tervetulleita ja vähintään periaatteessa mahdollisia. Täytä hakemus tästä 17.3. mennessä.

…TAI ILMOITTAUDU vapaaehtoiseksi

Myös vapaaehtoisten rekrylomake on avattu. Talkoolaisia ja avustajia tarvitaan festarin toteuttamiseen sekä tapahtuman aikana että jo ennen sitä. Haku jatkuu 20.4. saakka, mutta kuulemme kiinnostuksestasi mielellämme jo pian! Ilmoittaudu tästä.

…TAI HAE TORIPAIKKAA

Yläkaupungin Yössä on mahdollista esitellä yhdistyksen, yrityksen, harrastusjärjestön tai melkeinpä minkä tahansa järjestäytyneen tai järjestäytymättömän ryhmän toimintaa festivaalin torialueella. Torilla voi myös myydä tuotteitaan. Hae paikkaa tästä.